Ravioli

Water, eggs, durum flour, seasonal vegetables with ricotta cheese or goat cheese (vegan version: without eggs, fillings made using potatoes)
1-1.5 minutes
Tomato-based sauces, butter with rosemary, thyme or sage

Ravioli

Ravioli are Italian dumplings with a filling inside. To make our ravioli we use water, eggs, durum flour and a filling made of seasonal vegetables mixed cheese (ricotta or goat’s cheese). We also offer vegan ravioli made without eggs and with potatoes as a substitute for cheese. Ravioli taste best with tomato-based sauces or simple sauce made of butter and aromatic herbs like rosemary, sage or thyme.

Ravioli

Wasser, Eier, Hartweizenmehl, Saisongemüse mit Ricotta oder Ziegenkäse (vegane Variante: ohne Eier, mit einer Füllung aus Kartoffeln)
1-1,5 Minuten
Tomatensoßen, Butter mit Rosmarin, Thymian oder Salbei

Ravioli

Ravioli sind italienische Maultauschen mit einer Füllung. Zur Herstellung unserer Ravioli verwenden wir Wasser, Eier und Hartweizenmehl. Die Füllungen bereiten wir aus saisonalem Gemüse und Mischkäse (Ricotta oder Ziegenkäse) vor. Zudem bieten wir auch vegane Ravioli mit Kartoffelfüllung als Käseersatz an. Ravioli schmecken am besten mit Tomatensoßen oder ganz einfach mit Butter und aromatischen Kräutern wie Rosmarin, Salbei oder Thymian.